Innovaatioseteli

Tekesin 5000€ innovaatiosetelillä brändi kuntoon ja suojatuksi

Pitäisikö brändillesi tehdä jotain, mutta resurssit ovat tiukalla? 5000 € arvoinen Innovaatioseteli on loistava tilaisuus mikro- ja PK-yrityksille saada Tekes-tukea mm. brändin kehittämiseen ja brändin osien suojaamiseen.

Mainostoimisto Seven-1 on Tekesin hyväksymä Innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Selvitetään yhdessä miten saat Innovaatiosetelistä hyödyn irti. Ota yhteys Arttuun (050 077 9090 – Pohjois-Suomi) tai Jaanaan (044 515 9266 – Etelä-Suomi).

Mistä Innovaatiosetelissä on kyse?

  • Tekes myöntää 5000 € + alv arvoisia Innovaatioseteleitä yritysten kehittämistarpeisiin
  • Innovaatiosetelissä ei ole omavastuuosuutta
  • “Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan.” (tekes.fi)
  • “Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista” (tekes.fi)
  • Yksi Innovaatiosetelin käyttötarkoituksista on tuote- tai palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut (mm. muotoilustrategia)

Miten voit hyödyntää Innovaatioseteliä?

  • Sinulla on idea tai innovaatio. Tarvitset sen kaupallistamiseen brändin. Brändinhallinta on meidän ydinosaamistamme. Olemme kehittäneet Suosio-brändityökalun, jolla olemme muotoilleet kymmenille yrityksille kaiken brändinhallinnassa tarvittavan aineiston ja elementit.
  • Innovaatiosetelillä voi ostaa myös brändin osien, kuten nimen, logon, merkin ja muun IPR-omaisuuden suojaamiseen ja rekisteröintiin liittyviä palveluita. Tämä voidaan yhdistää Suosioon kumppanimme kautta.
  • Innovaatioseteli voi liittyä muuhunkin innovaatiotoiminnan asiantuntijapalveluun. Keskustellaan yhdessä tarkemmin mikä hyödyttäisi sinua eniten.

arttu_saastamoinen jaana_minkkinen

Ota yhteys Arttuun (050 077 9090) tai Jaanaan (044 515 9266). Mietitään yhdessä miten Innovaatioseteliä voidaan hyödyntää sinun yrityksesi kohdalla ja laaditaan työsuunnitelma.

Suunnitelman pohjalta täytät hakemuksen, jonka laatimisessa autamme mielellämme. Hakemus on yksinkertainen. Sen täyttää noin kymmenessä minuutissa.

Lisätietoa ja hyväksymiskriteerit Tekesin sivuilta (ks myös PPT) http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

Ole yhteydessä meihin