Kokemuksia

Asiakaskokemuksia ja palautetta

Jukka Kujala, Team Botnia

”Tekemänne työ oli laadultaan erinomaista ja sekä video, että esite ovat saaneet hyvää palautetta.”

Arctio – Tornio Energy, Industrial and Logistics Park

Tuomas Alho, VAV Asunnot Oy

”Kaltaisemme asuntoalan yritys tarvitsee yhteistyökumppanikseen näkemyksellistä, joustavaa ja laaja-alaisesti toimivaa mainostoimistoa. Seven-1 on osoittautunut tällaiseksi kumppaniksi. Olemme olleet Seven-1:n kädenjälkeen erittäin tyytyväisiä, ja yhteistyö heidän kanssaan jatkuu varmasti tulevaisuudessakin.”

VAV Asunnot Oy

Tuuli Kontio, Lapin keino -hanke

”Seven-1 oli mukana luomassa Lapin Leader -ryhmien ja ELY-keskuksen uutta maaseutulehteä, vastaten lehden ulkoasusta, taitosta sekä avustaen myös juttutuotannossa. Meillä on nyt lehti, jota kelpaa jaella tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Tiukka aikataulu asetti projektille omat haasteensa, mutta saumattoman yhteistyön ansiosta saimme silti aikaan laadukkaan lopputuloksen.”

Lapin keino | Idea elämään

Ulla Tirronen, Suomen Videokoulutus

”Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, joka näyttää erittäin raikkaalta. Jos haluat laadukasta suunnittelujälkeä, niin kannattaa ehdottomasti valita Seven-1.”

Suomen Videokoulutus – Pysy pätevänä

Mika Karvonen, Happy Fox Oy

“Tulimme uutena yrityksenä asiakkaaksenne, ilman myyntipuheita, lähinnä tarjouksenne perusteella, joka erottui kilpailijoistanne selkeydellä ja konkreettisuudella. Teillä oli vähiten hiomista tarjouksessa. Myös hyvät referenssit auttoivat. Näyttää siltä, että valinta osui oikeaan, tiiminne on todella loistava ja välittävä.”

Happy Fox – Adventures & Fun

Wigel brändi luotiin Suosio-brändityökalulla

Taija Aikio, Wigel Oy

“Miljoonat miljoonat kiitokset teille kaikille! 🙂 Olen niin innoissani tästä meidän yhteistyöstä, kiitos! Ihan super super tyytyväisiä ollaan mainostoimiston valintaan. Artulle kiitos myyntipuheesta joka sai meidät valitsemaan teidät ilman näkemistä! Mahtavaa! Toimisto joka osaa asiansa.”

Wigel – reideer leather accessories

Mikko Romppanen, Honkajoen Panimo

“Saimme Suosiosta paljon enemmän kuin osaisimme alunperin kuvitellakaan. Saimme kerralla brändin ja yleisilmeen kuntoon. Yhteistyö on toiminut mutkattomasti ja voin ehdottomasti suositella.”

Honkajoen Panimo – limonadit, joissa on marjat marjoina