Destination Lapland

Destination Lapland

Lapinhullu markkinointi tavoittaa asiakkaat

Perheyritys Destination Lapland on 1930-luvulta lähtien tarjonnut majoitusta ja ohjelmapalveluita Ylläsjärvellä ja Äkäslompolossa. Yritykseltä voi vuokrata mökkejä ja muuta majoitusta sekä osallistua monenlaisille safareille. Lisäksi mökkien omistajat voivat tilata Destination Lapland Service Centeriltä vuokraus-, siivous ja huoltopalveluita. Mainostoimisto Seven-1:in ja Destination Laplandin yhteistyö alkoi, kun Destination etsi uutta kumppania markkinointiviestinnän tarpeisiin. Siitä lähtien Seven-1 on toteuttanut Destination Laplandin vuosittaisia suunnitelmia keskustelevasti ideoiden ja ratkaisuja miettien. Matkailuyrityksen tavoiteena on jäädä mieleen omaleimaisena palveluntarjoajana, erottua valikoimallaan, historiallaan ja aitoudellaan. Samaan pyrkii markkinointiviestintä. Seven-1 nostaa yritykselle ja sen asiakkaille tärkeät luontokokemukset viestinnän sisältöön ja visuaaliseen ilmeeseen. Mainostoimisto tuntee Ylläksen seudun ja työstää Destination Lapland -brändiä kokonaisuutena asiakaspalvelusta visuaalisuuteen. Pääosassa ovat tarinat ja kuvat vieraiden kokemuksista, luonnon tapahtumista ja alueen vuosisataisista perinteistä.

Seven-1:in ja Destination Laplandin yhteistyö on monitahoinen. Olemme suunnitelleet heille brändi-ilmeen mukaista toimitilaa sekä tehneet ilmoituksia, esitteitä ja videon ideasta tuotantoon saakka. Yksi tehokkaimmista julkaisuista on vuosittain ilmestyvä painettu Lapinhullun mökkikirja, jonka tulokset näkyvät positiivisesti myynnissä ja asiakaspalautteessa. Yhteistyömme on kestänyt vuosia ja niiden aikana ovat 200 kilometrin välimatkan peitonneet säännölliset tapaamiset, puhelinpalaverit sekä sähköposti- ja videoyhteydet.

 

“Tämä on niin hieno, että sitähän voisi alkaa jo myymään”

Mauri Kuru, Destination Laplandin toimitusjohtaja, nähdessään ensimmäisen vedoksen ilmaiseksi jaettavasta vuoden 2015 mökkikirjasta.

 

Seven-1_Destination-Lapland2
Vuoden 2015 mökkikirja.
Seven-1_Destination-Lapland3
Vuoden 2015 mökkikirjan vuodenaikaosiota.
Seven-1_Destination-Lapland4
Vuoden 2015 mökkikirjan mökkiosiota.
Seven-1_Destination-Lapland5
Mökkikirjoja viideltä vuodelta.
Seven-1_Destination-Lapland6
Vanha vieraskirjalainaus Destination Lapladin mökistä.
Seven-1_Destination-Lapland7
Destination Laplandin safariesite vuodelta 2015.
Seven-1_Destination-Lapland8
Verkossa selattava versio vanhasta Destination Laplandin vieraskirjasta. Kirja on luettavissa täällä.

 


Muita työnäytteitä

Comments are closed.