E75 Lapland


E75 Lapland


Jäämerentien parhaat kohteet markkinoidaan matkailukartalle

Seven-1 sai tehtäväkseen suunnitella nimen ja yhtenäisen visuaalisen ilmeen Jäämerentien kesämatkailuhankkeelle, jonka kohderyhmänä ovat autolla Lappiin suuntaavat, erityisesti saksalaiset, hollantilaiset ja venäläiset matkailijat. Hankkeen tavoitteena on saada ilme ja työkaluja alueen matkailuyritysten markkinointiin, jotta matkailijat pääsisivät hyötymään niiden palveluista. 

Seven-1 lähti luomaan perusteita alueen markkinoinnille; matkailumarkkinoinnissa niitä ovat kysymykset missä se on ja mikä se on. Tarvitaan nimi ja paikka kartalla, jotta kohteeseen voi mennä ja jotta sitä voidaan markkinoida.

E75 Lapland – Best spots

Kohteen nimeksi Seven-1 muotoili E75 Lapland. E75 löytyy kartalta ja sana Lapland tarkentaa sijaintia. Myös hankkeen visuaalinen ilme logosta brändikuviin kertoo matkailukohteiden löytyvän pohjoisesta tien varrelta. Nimestä ja ilmeestä viestinnälle saatiin perusta, jonka päälle Seven-1 ja matkailuhanke alkoivat rakentaa markkinointia.

 

Welcome to discover the best TOURIST DESTINATIONS along the E75 Lapland route in Finland

 

Aluksi Seven-1 ratkaisi, mikä E75 Lapland on matkailijalle. Miten matkailijan pitäisi toimia; käyttääkö karttaa, verkkosivua, esitettä tai mobiilisovellusta. Tai saako hän lupauksen laadusta, joka näkyy matkan varrella esimerkiksi liikepaikkaviestintänä. Mainostoimisto tutki vaihtoehdot ja valitsi suunnitteluun kartan, verkkosivut neljällä eri kielellä ja mukautumaan eri kokoisille näytöille mainostarroja sekä mahdollisuuden myöhemmin tuottaa verkkosivuista mobiiliapplikaatio, joista matkailija saa tietoa ja voi valita itseään kiinnostavimmat kohteet.

 

Enjoy the best spots under the midnight sun
 The E75 Lapland route runs in Finnish Lapland from Rovaniemi to Utsjoki. We have collected the best services and things to see and do along the route. Pick your favourites, pack your bags and start a journey you will not forget!

 

”Meillä oli Seven1:sta erittäin luova kuva ja odotukset olivat suuret. Saatu ratkaisu oli niin yllättävä, että tilasimme mainostoimiston esittelemään sen ohjausryhmälle. Esittely järjestyi ja vakuutti kaikki. Visuaalinen ilme ja nimi ovat oleellisia lähtökohtia, tavoitteena oli saada niistä toimivia ja monikäyttöisiä. Ratkaisu on onnistunut ja hyväksi koettu. Se on selkeä, helppo käyttää ja mahdollistaa sisällön luomisen laajasti.” Ulla Koikkalainen, projektikoordinaattori Jäämerentien kesämatkailuhanke / E75 Lapland

 

Seven-1_E75Lapland_2
Logo
Seven-1_E75Lapland_3
Typografia ja värit
Seven-1_E75Lapland_4
Best spot -kumppanuustarra
Seven-1_E75Lapland_5
Verkkosivut
Seven-1_E75Lapland_6
Verkkosivujen responsiivisuus
Seven-1_E75Lapland_7
Painettu kartta
Seven-1_E75Lapland_8
Painettu kartta
Seven-1_E75Lapland_9
Painettu kartta ja tuotesovelluksia

Verkkosivu


Muita työnäytteitä

Comments are closed.