Lapland Safaris

Lapland Safaris

Lappi kutsuu luonnolla, sisällöllä ja digitaalisilla palveluilla

Olit sitten matkanjärjestäjä, elokuvatuottaja tai omatoiminen matkailija, Lapin Safareilla on tarjota sinulle kokemuksia Lapin luonnossa. Yritykseltä on saatavilla luontoretkiä ryhmille ja yksittäisille matkaajille muun muassa moottorikelkalla, veneellä tai koiravaljakolla. Yritys on Pohjoismaiden suurin ja kokenein tapahtumanjärjestäjä. Se on perustettu vuonna 1982 ja palvelee nykyään yhdeksässä Pohjois-Suomen kohteessaan vuosittain yli 140 000 asiakasta.

Seven-1:in ja Lapin Safareiden yhteistyö alkoi vuonna 2004 Seven-1:in suunniteltua esitteen yhdelle Safareiden kohteista. Sen jälkeen kumppanuus on laajentunut yritysilmeen kehittämiseen, myynnin ja markkinointiviestinnän työkaluihin sekä palveluiden muotoiluun.

Lapin Safareiden yritysilmettä määrittävät tunnus Tunne luontosi / Feel the spirit of nature ja missio Opi, osallistu, naura / Learn, take part, laugh. Ilme tuo esiin yhdessä tekemisen ilon pohjoisen luonnossa eri vuodenaikoina ja näkyy kaikissa Seven-1:in suunnittelemissa markkinointiviestinnän työkaluissa, muun muassa

  • printti- ja ulkomainonnassa
  • toimitilasuunnitelmissa
  • rollupeissa
  • ikkuna- ja autoteippauksissa
  • valokuvien käyttötavassa sekä
  • verkkopalveluissa.

Lapin Safareiden palvelumuotoilusta on esimerkkinä kesämatkailijoille suunnatun tarjonnan rikastaminen. Yksi kesän tuoteperheistä on Luondu, jolle Seven-1 on suunnitellut nimen ja ilmeen. Luondussa yhdistyvät omatoimisuus, luonnossa tekeminen ja digitaaliset palvelut. Se tarjoaa välineet ja eväät vene-, pyörä ja patikointiretkiin sekä antaa sähköisen sovelluksen avulla suosituksia reiteistä pysähdyspaikkoineen.

Kun ihmiset siirtyvät käyttämään entistä enemmän mobiililaitteita asiointiinsa, myös markkinointi digitalisoituu. Seven-1 on ollut kehittämässä Lapin Safareiden myynti- ja markkinointimateriaaleja verkkopalveluiksi. Se on tehnyt Safareille suunnitelmia myyntikanavista ja verkkosivustoista, josta esimerkkinä on käyttöliittymä ja visuaalinen ilme tablettitietokoneisiin, Safaripadeihin. Niiden tavoitteena on tehdä omatoimimatkailijalle retkien varaaminen helpoksi silloin, kun hänellä on aikaa ja siellä missä hän viihtyy. Matkailijat voivat hoitaa varaukset omilla mobiililaitteillaan tai hotellien tilausautomaateilla ja päästä tuntemaan luontoa omalla tavallaan.

 

 

seven-1_laplansafaris_3
Värit ja typografia
seven-1_laplansafaris_4
Leimoja ja symboleita
seven-1_laplansafaris_5
Lomakkeistoa ja käyntikortti
seven-1_laplansafaris_6
Ilmoituksia ja flyereitä
seven-1_laplansafaris_7
Viikko-ohjelmaesite
seven-1_laplansafaris_8
Messumateriaalia
seven-1_laplansafaris_9
Ajoneuvoteippauksia
seven-1_laplansafaris_10
PowerPoint-pohja
seven-1_laplansafaris_11
Brändikuvitusta
seven-1_laplansafaris_12
Luondu-tuoteilme


Muita työnäytteitä

Comments are closed.