Pharmadata

Pharmadata

Myyntisauna kirkastaa myyntiviestin

Suomen Apteekkariliiton omistama Pharmadata Oy toimittaa tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluita apteekeille. Sen tuotteita ovat Salix, Procuro, Presto, Proselecta, pd3 ja Apteekkiverkko, joita käyttää yli puolet Suomen apteekkitoimipisteistä. Apteekkien toimintaympäristö on muuttumassa ja ne tarvitsevat ohjelmistoiltaan uusia ominaisuuksia. Pharmadata on vastannut kehitykseen ja uudistanut apteekkien toiminnanohjausta keskitetyllä apteekkijärjestelmällä.

Miten puhua tuotemuutoksien merkityksestä asiakkaille?

Seven-1:in ja Pharmadatan yhteistyö alkoi, kun Pharmadata oli lanseeraamassa uutta keskitettyä pd3 -tuotetta, joka vie apteekkijärjestelmän apteekista konesaliin. Yrityksen myyntijohtajan tavoitteena oli löytää markkinointiviestintään kumppani, jonka kanssa työstää uudelle tuotteelle viestisisältö ja lanseeraussuunnitelma. Työn Pharmadata ja Seven-1 aloittivat Myyntisaunalla, joka lupaa nopeita tuloksia. Kahden päivän työpajassa kumppanit kävivät läpi asiakashyötyjä; mikä on asiakkaan ongelma ja mitä hän Pharmadatan tarjoamassa ratkaisussa arvostaa. Lopputulemana oli konkreettinen ja tavoitteellinen materiaali myynnin tueksi  Pharmadata sai perusmyyntiviestin, myyntipresentaation, toimintasuunnitelman ja tarvitsemansa myynnintukimateriaalin käyttövalmiina.

Myyntisaunan jälkeen Pharmadatan ja Seven-1:in yhteistyö on laajentunut. Seven-1 on kehittänyt yrityksen visuaalista ilmettä ja suunnitellut Pharmadatalle markkinointiviestintää tuotelogoista printtimainontaan ja brändituotteista responsiiviseen verkkosivustoon. Seven-1 on saanut kiitosta tuloksista ja nopeasta reagoinnista.

 

”Möin viisi pd3 -järjestelmää (hinta n. 10 000 €/vuosi) kolmelle apteekkarille yhdellä myyntikäynnillä.”

Pharmadatan myyntijohtaja Juha Aintila

Seven-1-referenssi-Pharmadata-pd-logo-B
Pharmadatalla ei ollut merkkiä. Se tehtiin olemassa olevan Pharmadata-logon värien ja kirjainmuotojen pohjalta. Merkki yhtenäisti tuotelogot ja on käytössä mm. verkkosivun mobiili-ikonina ja faviconina, eli selaimessa näkyvänä pienenä ikonina.
Seven-1-referenssi-Pharmadata-pd-logot
Pharmadatan tuotelogot muodostavat merkin ja yhteisen värin ansiosta yhtenäisen kokonaisuuden. Merkin ansiosta ne myös liittyvät yritysbrändiin.
Seven-1-referenssi-Pharmadata-sivusto
Pharmadatan responsiivinen sivusto mukautuu päätelaitteeseen.
Seven-1-referenssi-Pharmadata-rollupit
Tuoterollupit.
Seven-1-referenssi-Pharmadata-esitteesta-video
Messuesite, josta teimme myös animoidun videon messukäyttöön.

 

 

 


Muita työnäytteitä

Comments are closed.