VAV Asunnot Oy

VAV Asunnot Oy

Ratkaisuja markkinointiin ja brändihallintaan

VAV Asunnot Oy on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa ja omistaa vuokra-asuntoja Vantaalla. Yhtiö omistaa 10 000 vuokrakotia, joissa asuu joka kymmenes vantaalainen.

Miten asukkaita rivitaloihin?

VAV:n asunnot ovat erittäin suosittuja. Vain yhtä asuntotyyppiä tarvitsi markkinoida: isoja laadukkaita rivitaloasuntoja. Tästä alkoi VAV:n ja Seven-1:in yhteistyö.

Seven-1:in ratkaisu rivitaloasunnoista viestintään oli lapsiperheille suunnattu Valitse vapaus -imagokampanja. Ideana oli tuoda esiin vuokra-asumisen etuja omistusasumiseen nähden. Kampanjaan kuului lehti-ilmoituksia ja laskeutumissivu.

Sähköistä markkinointia ja yritysilmeen hallintaa

Myöhemmin uudistimme VAV:n verkkosivut www.vav.fi sekä opastimme ottamaan käyttöön Googlen AdWords-mainonnan.

Yritysilmeen hallintaan VAV otti Suosio-brändityökalun. Suosioon kuuluvien markkinointimateriaalien lisäksi Seven-1 on suunnitellut VAV:lle mm. esittelymateriaaleja asuntomessuja varten.

”Kaltaisemme asuntoalan yritys tarvitsee yhteistyökumppanikseen näkemyksellistä, joustavaa ja laaja-alaisesti toimivaa mainostoimistoa. Seven-1 on osoittautunut tällaiseksi kumppaniksi. Olemme olleet Seven-1:n kädenjälkeen erittäin tyytyväisiä, ja yhteistyö heidän kanssaan jatkuu varmasti tulevaisuudessakin.” Tuomas Alho, tiedottaja, VAV Asunnot Oy.

 

Seven-1_VAV_2
Lomakkeistoa
Seven-1_VAV_3
Ideoita yritysilmeen näkyvyyteen.
Seven-1_VAV_4
VAV:in brändikuva.
Seven-1_VAV_5
Responsiiviset verkkosivut.
Seven-1_VAV_6
Messuosastoa.

 

 


Muita työnäytteitä

Comments are closed.