14 huhtikuun, 2021

Business Finlandin 5000 € innovaatiosetelillä brändi kuntoon ja suojatuksi

Business Finlandin 5000 € innovaatiosetelillä brändi kuntoon ja suojatuksi

Tähyiletkö kansainvälisille markkinoille? Pitäisikö brändillesi tehdä jotain, mutta resurssit ovat tiukalla?

5000 € arvoinen Innovaatioseteli on loistava tilaisuus pk-yrityksille saada tukea ulkopuolisen osaamisen hankintaan.

Mainostoimisto Seven-1 on Business Finlandin hyväksymä Innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Selvitetään yhdessä miten saat Innovaatiosetelistä hyödyn irti. Ota yhteys Arttuun (050 077 9090 – Pohjois-Suomi) tai Jaanaan (044 515 9266 – Etelä-Suomi).

Mistä Innovaatiosetelissä on kyse?

  • Business Finland myöntää 5000 € + alv arvoisia Innovaatioseteleitä yritysten kehittämistarpeisiin Innovaatiosetelissä ei ole omavastuuosuutta
  • “Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan.” (businessfinland.fi)
  • “Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista” (businessfinland.fi)
  • Yksi Innovaatiosetelin käyttötarkoituksista on tuote- tai palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut (mm. muotoilustrategia)
  • Lue lisää Innovaatiosetelin myöntämisperusteista ja rahoitusehdoista täältä

 

Miten voit hyödyntää Innovaatioseteliä?

  • Sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia ja tarvitset tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyviä palveluja (mm. muotoilustrategian valmistelu)
  • Muotoiluasiat kuten brändi ovat meidän ydinosaamistamme. Olemme kehittäneet Suosio-brändityökalun, jolla olemme muotoilleet kymmenille yrityksille kaiken brändinhallinnassa tarvittavan aineiston ja elementit.
  • Innovaatiosetelillä saat tukea myös patentteihin, mallisuojiin ja tavaramerkkeihin liittyviin selvityksiin. Tämä voidaan yhdistää Suosioon kumppanimme kautta.
  • Keskustellaan yhdessä tarkemmin mikä hyödyttäisi sinua eniten.

 

Ota yhteys Arttuun (050 077 9090).

Mietitään yhdessä miten Innovaatioseteliä voidaan hyödyntää sinun yrityksesi kohdalla ja laaditaan työsuunnitelma.

Suunnitelman pohjalta täytät hakemuksen, jonka laatimisessa autamme mielellämme. Hakemus on yksinkertainen. Sen täyttää noin kymmenessä minuutissa.

Lisätietoa ja hyväksymiskriteerit Business Finlandin sivuilta

Jaa:
Skip to content