Myyntisaunassa myyntipuhe kuntoon

Myyntisauna

Myyntipuhe kuntoon päivässä

Eikö olisi helpompaa myydä tuotetta, jos tietäisit tarkalleen, mitä sanoa ja miten sanoa? Ratkaisu on Myyntisauna™!

  • Onko sinulla uusi yritys, tuote tai markkina-alue, ja haluat myynnin kunnolla käyntiin?
  • Haluatko lisää myyntiä ja potkua markkinointiin?
  • Tarvitsetko myyvän mainostekstin?
  • Onko sinulla hyvä tuote tai palvelu, mutta kauppa käy nihkeästi?

Jos vastauksesi on kyllä johonkin näistä kysymyksistä, Seven-1:in Myyntisauna™ auttaa sinua valtavasti. Se on 1–2 päivän työpaja, jolla teet yrityksesi markkinoinnista entistä asiakaslähtöisempää. Autamme sinua parantamaan myyntiviestejäsi, jotta asiakkaasi näkevät, että juuri sinä pystyt parhaiten vastaamaan heidän tarpeisiinsa.

Myyntisaunasta saat:

  • Perusteellisen kirjoitetun myyntipuheen, jota voit soveltaa heti kaikessa viestinnässä. Myyntipuhe on markkinointiteksti, jossa saat valmiiksi mietittynä kaiken mitä tarvitset ostajan vakuuttamiseen. Myyt tehokkaammin niin verkossa, myymälässä kuin kasvokkain.
  • Eniten tarvitsemasi viestinnän työkalun käyttövalmiina (esim. esite, verkkosivu tai PowerPoint)
  • Toimintasuunnitelman myynnille vuodeksi: mitä, kenelle, miten ja milloin viestit (kahden päivän Myyntisaunassa)

Miksi myyntisi paranee Myyntisaunan jälkeen?

1. Tiedät entistä tarkemmin, kenelle myyt

Kaupanteko jäsähtää usein siksi, että yrittää myydä väärälle asiakkaalle, väärään tarpeeseen tai ei ohjaa asiakasta kädestä pitäen ostopolulla.

Käymme yhdessä läpi, kuka on oikea asiakkaasi. Mikä on hänen tarpeensa ja miten tuotteesi vastaa siihen? Miten kannustat häntä kohti ostopäätöstä? Miksi hän luottaisi sinuun? Mikä estää häntä ostamasta?

Kaupan pysäyttäjiä on mahdollista kumota oikeanlaisella markkinointiviestinnällä.

Hyvin rakennettu myyntipuhe poistaa sinuun tai tuotteeseesi kohdistuvaa epävarmuutta ja luottamuksen puutetta – eli kaupan esteitä. Asiakas tekee ostopäätöksen nopeammin.

2. Myyntipuheessasi katsot maailmaa asiakkaan silmin

Onko tuotteesi tekninen tai innovatiivinen? Palveletko yrityksiä? Sinulle Myyntisauna sopii erityisen hyvin. Joudut selittämään tuotteesi toimintaa ja etuja, ja juuri tässä voimme auttaa.

Myyntisaunan ansiosta osaat kertoa, mitä hyötyä tuotteesi ominaisuuksista on asiakkaalle. Kuulostaa itsestään selvältä, mutta onkin oikeasti vaikeaa ja unohtuu usein.

Miksi se on vaikeaa?

Koska tiedon kirous iskee. Tiedon kirous on luulo, että muutkin tietävät saman kuin itse. Koska tiedämme tuotteesta paljon, on haastavaa viestiä siitä asiaa tuntemattoman näkökulmasta.

Kun asiakas ei ymmärrä, mitä kertomme tuotteesta, hän jättää ostamatta.  Seven-1 on tuotteistanut tyhmät kysymykset. Ne joita asiakkaasikin miettii.

Et saa kauppaa tuotteesi hienoimmillakaan ominaisuuksilla. Saat kauppaa sillä, miten nuo ominaisuudet helpottavat asiakkaan elämää ja miten kerrot tämän hänelle. Myyntisaunassa käytyäsi kerrot tuotteestasi asiakasta kiinnostavien hyötyjen kautta pelkän tuoteominaisuuksien esittelyn sijaan.

3. Sinulla on valmis myyntiargumenttipankki jota voit hyödyntää kaikissa kanavissa

Myyntisauna kokoaa myyntiviestit yhteen pakettiin, jota kaikki myyjäsi voivat hyödyntää kaikissa kohtaamisissa ja parantaa myyntituloksiaan. Viestien tehoa voit mitata esim. Google Ads -kampanjalla. Myyntipuhe auttaa puhumaan tuotteesta myös yrityksen sisällä.

Kun tilaat Seven-1:ilta yritysilmeen, saat valmiiksi suunnitellut mallit kymmenistä markkinoinnin työkaluista, kuten PowerPoint-pohjat. Myyntipuheesta voit rakentaa vaikkapa juuri vakuuttavan PowerPoint-esityksen. Lue lisää Suosio-brändihallintatyökalusta.

Tervetuloa lauteelle toimialasta, koosta ja iästä riippumatta

Voit käyttää Myyntisaunaa sekä uuden tuotteen markkinoille tuontiin että pitkään myynnissä olleen tuotteen myynnin kehittämiseen.

Samat myymisen lait koskevat kaikkia. Myyntisaunassa ovat käyneet jo kymmenet yritykset mm. rakennusalalta, elintarviketeollisuudesta, autopesuteknologia-alalta, ohjelmistoalalta, terveydenhuollosta ja matkailualalta.

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut

Skip to content