Myyntisaunassa myyntipuhe kuntoon

Myyntisauna

Myyntipuhe kuntoon päivässä

Onko sinulla uusi yritys, tuote tai markkina-alue, ja haluat myynnin kunnolla käyntiin? Haluatko uusia asiakkaita tai tarvitsetko potkua markkinointiin? Ehkä sinulla on hyvä tuote ja palvelu, mutta kauppa ei jostain syystä käy?

Kaupanteko tyssää tyypillisesti siihen, että yritämme myydä väärälle asiakkaalle, väärään tarpeeseen tai emme ohjaa asiakasta tarpeeksi selkeästi seuraavaan vaiheeseen ostamisen polulla.

Myyntisauna™ on 1–2 päivän työpaja, jolla teet yrityksesi markkinoinnista entistä asiakaslähtöisempää. Kirkastamme yhdessä, kuka sinulta ostaa, miksi ja miten. Mikä on hänen tarpeensa ja miten tuotteesi vastaa siihen? Miksi hän luottaisi sinuun? Mitä kehotat häntä tekemään?

Myyntisaunasta saat:

  • Perusteellisen kirjoitetun myyntipuheen, jota voit soveltaa heti kaikessa viestinnässä. Myyt tehokkaammin niin verkossa, myymälässä kuin kasvokkain.
  • Eniten tarvitsemasi viestinnän työkalun käyttövalmiina (esim. esite, verkkosivu tai PowerPoint)
  • Toimintasuunnitelman myynnille vuodeksi: mitä, kenelle, miten ja milloin viestit (kahden päivän Myyntisaunassa)

Miten ja miksi myyntisi paranee?

1. Myyt helpommin, koska katsot maailmaa asiakkaan silmin

Myyntiviestisi menee perille vain, jos se on kerrottu asiakkaan näkökulmasta. Siksi keskitymme Myyntisaunassa asiakkaaseesi. Mikä on hänen ongelmansa? Miksi hän luottaisi sinuun?

Myyntisaunan ansiosta osaat kertoa, mitä hyötyä tuotteesi ominaisuuksista on asiakkaalle. Kuulostaa itsestään selvältä, mutta on vaikeaa ja unohtuu usein.

2. Myyt tehokkaammin, koska olet määritellyt asiakkaasi tarkemmin

Kuka sinulta ostaa, miten ja miksi? Mikä estää häntä ostamasta? Tiedät mitä haluat asiakkaaltasi ja viestit sen selkeästi. Siksi myös asiakas tekee ostopäätöksen nopeammin.

3. Teet kauppoja useammin, koska olet entistä vakuuttavampi

Vastaat asiakkaiden mielessä oleviin kysymyksiin. Asiakkaat ostavat useammin sinulta, koska he kokevat sen turvalliseksi.

4. Myyt enemmän, koska hyödynnät tuotteesi arvolupauksia tehokkaammin

Myyntisauna kokoaa myyntiviestit yhteen pakettiin, jota kaikki myyjäsi voivat hyödyntää kaikissa kanavissa ja parantaa myyntituloksiaan. Kun tilaat Seven-1:ilta yritysilmeen, saat valmiiksi suunnitellut mallit kymmenistä markkinoinnin työkaluista, kuten PowerPoint-pohjat. Lue lisää Suosio-brändihallintatyökalusta täältä.

Arvolupausten tehoa voit mitata esim. Google Ads -kampanjalla. Myyntipuhe auttaa puhumaan tuotteesta myös yrityksen sisällä.

 

 

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut