Destination Lapland

Lapinhullu markkinointi tavoittaa asiakkaat

Perheyritys Destination Lapland on 1930-luvulta lähtien tarjonnut majoitusta ja ohjelmapalveluita Ylläsjärvellä ja Äkäslompolossa. Yritykseltä voi vuokrata mökkejä ja muuta majoitusta sekä osallistua monenlaisille safareille. Lisäksi mökkien omistajat voivat tilata Destination Lapland Service Centeriltä vuokraus-, siivous ja huoltopalveluita. Mainostoimisto Seven-1:in ja Destination Laplandin yhteistyö alkoi, kun Destination etsi uutta kumppania markkinointiviestinnän tarpeisiin. Siitä lähtien Seven-1 on toteuttanut Destination Laplandin vuosittaisia suunnitelmia keskustelevasti ideoiden ja ratkaisuja miettien.

Matkailuyrityksen tavoiteena on jäädä mieleen omaleimaisena palveluntarjoajana, erottua valikoimallaan, historiallaan ja aitoudellaan. Samaan pyrkii markkinointiviestintä. Seven-1 nostaa yritykselle ja sen asiakkaille tärkeät luontokokemukset viestinnän sisältöön ja visuaaliseen ilmeeseen. Mainostoimisto tuntee Ylläksen seudun ja työstää Destination Lapland -brändiä kokonaisuutena asiakaspalvelusta visuaalisuuteen. Pääosassa ovat tarinat ja kuvat vieraiden kokemuksista, luonnon tapahtumista ja alueen vuosisataisista perinteistä.

Seven-1:in ja Destination Laplandin yhteistyö on monitahoinen. Olemme suunnitelleet heille brändi-ilmeen mukaista toimitilaa sekä tehneet ilmoituksia, esitteitä ja videon ideasta tuotantoon saakka. Yksi tehokkaimmista julkaisuista on vuosittain ilmestyvä painettu Lapinhullun mökkikirja, jonka tulokset näkyvät positiivisesti myynnissä ja asiakaspalautteessa. Yhteistyömme on kestänyt vuosia ja niiden aikana ovat 200 kilometrin välimatkan peitonneet säännölliset tapaamiset, puhelinpalaverit sekä sähköposti- ja videoyhteydet.

“Tämä on niin hieno, että sitähän voisi alkaa jo myymään”

Mauri Kuru, Destination Laplandin toimitusjohtaja, nähdessään ensimmäisen vedoksen ilmaiseksi jaettavasta vuoden 2015 mökkikirjasta.

Ota yhteyttä,

niin laitetaan kahvi tippumaan. 

016 318 477
posti@seven-1.com

Suosiolankatu 1
FI-96100 Rovaniemi, Finland
Norppakuja 3 B 6
FI-02260 Espoo, Finland

Suosiolankatu 1
FI-96100 Rovaniemi, Finland
+358(0)16 318 477
posti@seven-1.com
Norppakuja 3 B 6
FI-02260 Espoo, Finland
+358(0)44 515 9266
jaana.minkkinen@seven-1.com