Palsatech

Aloittava yritys tunnetuksi Myyntisaunalla

 

Palsatech Oy on vuonna 2014 perustettu yritys, joka on kehittänyt ainutlaatuisen palvelukonseptin malminetsinnän ja kaivostoiminnan tarpeisiin. Se on muuttanut geologian alan isoja investointeja ostettaviksi palveluiksi ja tarjoaa alan projekteihin kokonaispalvelupaketteja osaamisesta kalustoon. Siltä voi tilata kairasydännäytteiden käsittelyä ja tutkimusta, geoteknisiä mittauksia ja geologisia raportointeja, geokemiallisia näytteenottoprojekteja sekä geofyysisiä maasto- ja lentomittauksia. Palsatech myös valmistelee ja toteuttaa kairaustöitä sekä korjaa niiden jälkiä.

Uutena yrityksenä Palsatech tarvitsi työkaluja palveluidensa myyntiin ja markkinointiin. Pohjatyön Seven-1 ja Palsatech tekivät Myyntisauna minillä, jossa käytiin läpi yritys, tuote ja asiakas sekä mitä asiakas tarvitsee, mitkä ovat asiakkaan ajalliset ja rahalliset kustannukset ja mitä asiakkaan pitää tehdä saadakseen tuotteen ja hyötyäkseen siitä. Tarkoitus oli poistaa myynnin ja ostotilanteen esteet, jotka on mahdollista väistää viestinnällä. Yrityksen ideoista jalostettiin selkeä ja ytimekäs myyntipuhe ja saatiin asiakkaan hyötyjen näkökulmasta määritelty myyntiviesti: Vähennä investointeja, osta tuloksia. ”Olemme pääosin tyytyväisiä lopputulokseen. Eritoten prosessissa miellytti ”sauna-palvelu”, jossa markkinointia suunniteltiin. Uskon että juuri tämän palvelun kautta saimme markkinointimme meidän näköiseksi ja tämä palvelu avitti aloittavaa yrittäjää ns. markkinointisuunnitelman tekemisessä.” Mika Alasuutari, toimitusjohtaja.

Ilme erottaa kilpailijoista ja luo tunnistettavuutta

Palsatech tarvitsi myös yritysilmeen. Sen avulla yritys erottuu kilpailijoista, puhuttelee kohderyhmäänsä ja pysyy tunnistettavana asiakkailleen. Suunnittelun lähtökohtia olivat selkeys, erottuvuus, positiivisuus ja tuttuus. Kun visuaalisuus näyttää helpolta, se antaa yrityksestä luotettavan, ystävällisen ja helposti lähestyttävän kuvan. Seven-1 toi ilmeeseen Palsatechin toimialaa, persoonallisuutta ja vahvuuksia. Vihreä väritys viittaa luontoon ja logon kolme pyöreää muotoa yrityksen nimeen, palsoihin.

Luotu yritysilme pääsi näkyviin logossa, käyntikorteissa, ilmoituksissa, rollupeissa, tuotekorteissa, Word- ja PowerPoint –pohjissa sekä verkkosivuilla.

”Tehdyn markkinointipaketin kautta saimme kunnon ponnistuksen eteenpäin. Kaikki sisällölliset tavoitteet täytettiin, visuaalisuuteen yms. oli panostettu ja tämä oli ehdottomasti positiivinen huomio.”

Mika Alasuutari, toimitusjohtaja

Ota yhteyttä,

niin laitetaan kahvi tippumaan. 

016 318 477
posti@seven-1.com

Suosiolankatu 1
FI-96100 Rovaniemi, Finland
Norppakuja 3 B 6
FI-02260 Espoo, Finland

Suosiolankatu 1
FI-96100 Rovaniemi, Finland
+358(0)16 318 477
posti@seven-1.com
Norppakuja 3 B 6
FI-02260 Espoo, Finland
+358(0)44 515 9266
jaana.minkkinen@seven-1.com