Sisällöntuotantopalvelut mainostoimisto Seven-1:ista

Sisällöntuotanto

Brändiäsi vahvistavia tekstejä, kuvia ja ideoita eri kanaviin

Internet ja some ovat tehneet meistä tiedonjanoisia vertailijoita. Haluamme mahdollisimman paljon tietoa tuotteista ennen ostopäätöstä. Siksi sisällöntuotannosta on tullut tärkeä osa markkinointia. Sisällöntuotantoa on kaikki markkinointitarkoituksessa luotu sisältö.

Entäs mitä on sisältömarkkinointi? Sisältömarkkinointi on markkinointiviestintää hyvän sisällön avulla. Sisältö voi olla esim. blogi, testi, tuotteen käyttövinkki – mitä tahansa mikä auttaa tai viihdyttää kohderyhmääsi. Tavoite on tarjota hyödyllistä tietoa ja ohjata kohti ostopäätöstä.

Internet on mahdollistanut sen, ettei sinun tarvitse olla rikas mediamoguli ollaksesi vaikuttava sisällöntuottaja. Hyvä sisältö on kuin hyvä, asiakaslähtöinen myyjä, joka ymmärtää asiakkaan tilanteen ja ratkaisee hänen ongelmansa.

Mutta hyvien sisältöjen tekeminen vaatii aikaa. Siksi voi olla kannattavaa ottaa ulkopuolinen kumppani sisällöntuottajaksi.

Seven-1 palvelee monipuolisesti sisällöntuotannossa

Saat tiimin, joka ideoi, suunnittelee ja toteuttaa sisällöt:

Sisältömuodot

  • Tekstisisältö
  • Valokuvat, videot
  • 3D-mallit ja animaatiot
  • Kuvitukset ja infograafit

Mikä on mainonnan ja sisällöntuotannon ero?

Mainonta haluaa että ostat heti. Sisällöntuotanto taas haluaa, että vietät aikaa brändin parissa, jotta siitä tulee tuttu ja luotettu – jotta ostat sitten myöhemmin.

Sisältömarkkinointikin siis haluaa asiakkaan ostavan, mutta malttaa odottaa kauppoja pidempään. Sisällöntuotanto auttaa ongelmissa, tarjoaa vastauksia ja vinkkejä sekä viihdyttää. Kuluttajat eivät suinkaan karsasta yritysten tuottamaa sisältöä, vaan hyödyllistä tai viihdyttävää sisältöä otetaan mielellään vastaan. Erityisesti asiakkaasi janoavat tietoa, jonka avulla he tekevät onnistuneita valintoja ja ostopäätöksiä.

Sisällöntuotanto vaikuttaa myös Google-näkyvyyteen. Myös  tykkää laadukkaista sisällöistä, jotka antavat vastauksia ihmisten kysymyksiin. Hyvällä sisällöntuotannolla nostat yrityksesi näkyvyyttä Googlessa.

Sisältömarkkinointi on pitkäjänteistä hommaa, jonka tavoitteena voivat olla esim. brändin rakentaminen tai huolenpito asiakkaista ja sitä kautta lisämyynti ja sitouttaminen.

Tuota sisältöä omassa hallussasi oleviin kanaviin

Sisällön julkaisussa on viisainta panostaa omiin kanaviin, kuten verkkosivustoon ja uutiskirjeeseen. Somealustat ovat hyviä sanan levittämiseen, mutta niiden varaan ei sisältömarkkinointia kannata laskea. Toimiva tapa on esimerkiksi julkaista blogia verkkosivuilla ja ohjata väkeä sinne somessa.

Kun hankit yritysilmeesi Suosio-pakettina, saat omien sähköisten kanaviesi brändi-ilmeen kerralla ja nopeasti kuntoon. Suosioon kuuluvat verkkosivujen design ja uutiskirjepohja – kymmenien muiden sovellusten ohella.

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut

Skip to content