Sisällöntuotanto someen on yksi mainostoimisto Seven-1:in palveluista

Some ja sisällöntuotanto

Kuvat, videot ja tekstit sosiaaliseen mediaan

Some ja sisällöntuotanto – kaikkien Nyt lyö tyhjää -hetkien äiti. Seven-1 palvelee, kun sinulta loppuvat aika tai ideat somesisällön tuottamiseen.

Onko yritykselläsi useita sosiaalisen median tilejä ja niihin menee paljon aikaa? Meiltä saat käyttöösi hallinta-alustan, jolla postaat kerralla useille tileillesi ja ajastat julkaisut vaikka kuukausiksi eteenpäin.

Seven-1 auttaa sinua myös sosiaalisen median tilien perustamisessa.

Seven-1 tuottaa sisältöä somekanaviisi

Miten pidät somekanavat elävinä?

Kiinnostava, säännöllinen sisältö ei vaadi elämää suurempia luovia ideoita. Se on oikeasti rutiinityötä. Enemmän perspiraatiota kuin inspiraatiota. Enemmän hikeä kuin kyyneliä.

Aivan arkiset, pienet asiat kiinnostavat seuraajiasi. Vie heidät kulissin taakse. Esittele ihmisiä ja kerro tarinoita. Se mikä sinulle on normikauraa, on seuraajillesi kiehtovaa ja ennennäkemätöntä. Tee vaikkapa sarja tuotteesi valmistuksen eri vaiheista.

Pyörää ei tarvitse keksiä joka kerran uudelleen. Käsittele samoja aiheita yhä uudelleen eri näkökulmista. Hyödynnä eri kanavien ominaisuuksia ja kohdenna sisältöä niiden käyttäjäkunta huomioiden.

Kerro tuotteestasi välillä ihmiselle, joka ei tunne niitä lainkaan ja välillä taas ihmiselle, joka tietää niistä paljon ja vertailee sinua ja kilpailijaasi. Kerro miten tuotettasi käytetään ja mihin sitä voi hyödyntää. Näin palvelet ostoprosessin eri vaiheissa olevia seuraajiasi.

Kun tarvitset apua tarinankerrontaan (sanalliseen tai kuvalliseen) ja ideointiin, Seven-1 palvelee mielellään.

Kasvata brändiäsi sosiaalisessa mediassa

Brändin rakentamiseen somessa annamme samat neuvot kuin muuallekin: ole erottuva, tunnistettava ja näkyvä. Näytä, kuulosta ja tunnu brändiltäsi kaikilla tileilläsi.

Sosiaalinen media on vuorovaikutusta niin nykyisten kuin potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Mikä herkullinen tilaisuus tuoda esiin brändisi persoonaa ja näyttää, miten brändisi palvelulupaus toimii!

Ostopäätös edellyttää useita kohtaamisia brändin kanssa. Reaalimaailmassa tehokas brändääjä käyttääkin yritysilmettään kaikkialla ajoneuvoista ikkunoihin. Somemaailmassa näkyvyys tarkoittaa säännöllistä postaamista.

Eikö aikasi tunnu riittävän säännöllisiin päivityksiin? Seven-1:ilta saat julkaisujen vaivattoman, keskitetyn hallinnan, jollaisen olet aina halunnut.

Luo ja aikatauluta useiden sometiliesi sisältö helposti yhdessä paikassa

Seven Post on Postoplaniin perustuva yksinkertainen sosiaalisen median hallinta-alusta, joka vähentää käsityötä.

Voit ajastaa suuren määrän julkaisuja kerralla ja useille tileille (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google My Business).

  • Kasvatat yleisöäsi ajastetuilla postauksilla. Tekoäly kertoo parhaan ajankohdan.
  • Automatisoit työsi ja vähennät julkaisemiseen käytettyä aikaa.
  • Saat postausideoita jokaiseen päivään ja luot visuaalista sisältöä hetkessä.

 

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut

Skip to content