Someanalytiikka

Ymmärrät kohderyhmääsi syvemmin ja parannat jatkuvasti markkinoinnin tuottavuutta

Some kuulemma tietää meistä vaikka mitä. Niinpä se tietää myös asiakkaistamme. Hyödynnä somealustojen analytiikka ja tuota sisältöä, joka osuu ja uppoaa.

Someviestinnän mittareita ovat esimerkiksi seuraajien määrä, tykkäämiset ja muut reaktiot, kommentit, jakamiset ja näkyvyys.

Mutta voit porautua dataan paljon syvemmällekin ja tehostaa viestintää entisestään.

Esimerkiksi Instagramissa saat selville, minä viikonpäivinä ja mihin kellonaikaan sinun kannattaa julkaista ja kuinka usein sekä millä julkaisutyypeillä tavoitat haluamasi kohderyhmät. Voit tutkia, miten yksittäinen julkaisusi on menestynyt näyttökertojen, tallennusten ja muiden mittarien valossa.

Saat Seven-1:ilta palvelua someanalytiikan hyödyntämisessä:

  • Analytiikan seuranta ja raportointi eri kanavissa. Seuraamme puolestasi kampanjoiden, profiilien ja sivujen analytiikkaa. Niiden tuottaman tilastotiedon valossa teet parempia päätöksiä sosiaalisen median markkinoinnista.
  • Seuraat koko digimarkkinointiasi yhdessä paikassa. Onko yritykselläsi useita somekanavia ja eri analytiikkoja? Seven Dash -palvelu linkittää kaikki sähköisen markkinoinnin seurantatyökalut samaan näkymään. Saat raportit sähköpostiisi silloin kun sinulle sopii.
  • Facebook-pikselin asennus verkkosivuillesi. Facebook-pikseli on koodinpätkä, joka kerää tietoa Facebook-mainoksista verkkosivuillesi klikanneista. Saat tietää, mikä kohderyhmä on vastaanottavaisin mainoksillesi. Facebook-pikseli mahdollistaa uudelleenmarkkinoinnin: voit kohdistaa Facebook-mainoksia verkkosivuillasi vierailleille.

 

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut