Seven-1 luo somekampanjat brändin rakentamiseen, uusien asiakkaiden hankintaan ja mahdollisesti kiinnostuneiden lämmittämiseen.

Somekampanjat

Tavoitat juuri oikeat ihmiset

Somekampanjat ovat siitä mainioita, että pystyt kohdentamaan tarkasti, mihin (ja keihin) haluat mainosrahasi panostaa.

Voit suunnata viestisi esimerkiksi tietyn ikäisille, tietyssä paikassa asuville ja tietystä aiheesta kiinnostuneille ihmisille. Voit määritellä, haluatko heidät käymään verkkosivuillasi, tutustumaan brändiisi tai esim. liittymään sähköpostilistallesi.

Seven-1 palvelee sinua somemainonnassa:

  • tavoitteiden, kohderyhmien ja kanavien määrittäminen
  • kampanjan sisällön suunnittelu: tekstit, visuaalinen ilme, kuvat
  • aikataulun suunnittelu
  • tarvittaessa julkaisujen julkaiseminen tai ajastaminen haluttuun ajankohtaan
  • analytiikan seuranta

Some on monille kylän tietotoimisto, jossa kysellään vinkkejä tuotteista, palveluista ja yrityksistä. Some-mainoksella osut ihmisiin, joilla on ostohousut jalassa.

Somekampanjat eri tavoitteisiin – mikä kanava sopii sinulle?

Millaisen ihmisen haluat asiakkaaksi? Mitä hän arvostaa ja mikä saa hänet ostamaan? Kun tunnet kohderyhmäsi syvällisesti, saat kaiken irti kohdennusmahdollisuuksista ja saat parempia tuloksia kampanjassasi.

Facebook 25–44-vuotiaiden kuluttajien tavoittamiseen ja uusien asiakkaiden hankintaan

Facebook on maailman suurin somealusta, jolla on lähes kolme miljardia aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Suomessakin käyttäjiä on 2,5 miljoonaa.

Facebookissa vietetään tyypillisesti paljon aikaa. Siksi se sopii uusien asiakkaiden kiinnostuksen herättämiseen – hyödyllisillä tai viihdyttävillä mainoksilla.

Instagram brändin tarinan kerrontaan ja tunnettuuden kasvattamiseen

Instagram on visuaalinen some, joten se sopii erityisen hyvin tarinankerrontaan ja brändin tunnettuuden kasvattamiseen.

Pääosassa on kuva. Instagram-käyttäjiä kannattaa lähestyä kauniilla kuvilla, jotka eivät näytä heti mainoksilta vaan istuvat luontevasti kuvavirtaan ja käyttäjän mielenkiinnon kohteisiin. Infoa ei kannata tunkea mukaan paljoa.

Facebookissa tavoitat noin 52 % ja Instagramissa noin 49 % 13 vuotta täyttäneistä suomalaisista.

Voit laittaa samat somekampanjat näkymään yhtä aikaa Facebookissa ja Instagramissa. Metan alustoilla tavoitat erityisesti 25–34-vuotiaat suomalaiset.

LinkedIn tarkasti rajatuille yrityspäättäjille ja asiantuntijoille

LinkedIn tunnetaan päättäjien ja asiantuntijoiden verkostoitumisalustana. Siellä voit kohdentaa mainoksesi erittäin tarkasti työhön ja osaamiseen perustuen. Voit suunnata kampanjasi esimerkiksi tutkinnon, toimialan, tittelin ja jopa kokemusvuosien perusteella.

Herkullinen kohdentamisperuste ovat LinkedIn-ryhmät, joissa tavoitat tietystä aiheesta kuten toimialan uutuuksista kiinnostuneet.

Klikkauksen hinnat ovat LinkedInissä selvästi kalliimpia kuin Facebookissa. Mutta LinkedInissä voit saada kontaktin asiakkaisiin, joita on muuten vaikea tavoittaa.

LinkedInissä tavoitat noin 33 % 18 vuotta täyttäneistä suomalaisista.

Lukujen lähde: www.datareportal.com (dataa jonka parissa kahvitauko venähtää)

Uudelleenmarkkinointikampanjat Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä

Sekä Facebookista, Instagramista että LinkedInistä löytyy uudelleenmarkkinointimahdollisuus. Voit kohdistaa mainoksesi vain jo kanssasi vuorovaikutuksessa olleille, esimerkiksi verkkosivustollasi käyneille.

Seven-1 palvelee sinua myös Facebook-pikselin ja muiden seurantakoodien asennuksessa verkkosivuillesi, jolloin voit tehdä uudelleenmarkkinointikampanjoita. Jos ihminen on jo lämmennyt mainoksillesi, lämmitä häntä vielä vähän lisää ja nappaa asiakkaaksi.

Yhdenmukainen, tunnistettava yritysilme korostuu sosiaalisessa mediassa

Somekampanjat rakentavat brändisi tunnettuutta samalla kun tuovat kauppaa ja yhteydenottoja.

Mutta ihminen ei reagoi kutsuusi heti, vaan yleensä vasta kohdattuaan brändisi useamman kerran. Siksi on tärkeää olla heti tunnistettava, kun vilahdat hänen näkökentässään seuraavan kerran. Muuten menetät kiinnostuneiden asiakkaiden sitoutumisen.

Tilaa yritysilmeesi Suosio-pakettina, niin pidät sen helposti yhtenäisenä kaikkialla missä viestit ja toimit.

Tekisikö mieli kokeilla somemainontaa ja mitä tuloksia sieltä voisi saada? Ota ihmeessä yhteyttä, niin laitetaan somekampanjat pyörimään. Instagramissa ja Facebookissa pääset alkuun varsin edullisesti.

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut

Skip to content