Tekstisisällön tuotanto

Tekstit verkkosivuille, someen ja painettuihin materiaaleihin

Mitä tuotteestasi oikein pitäisi sanoa? Tarvitsetko iskevän, kauniin tai hauskan tekstin, mutta nyt ei irtoa? Seven-1:in copywriter tulee ja pelastaa. Saat lyhyet ja pitkät tekstisisällöt kaikkiin tarpeisiisi ilman kirjoittamisen tuskaa, vain faktat antamalla.

Seven-1:ilta saat copy-palvelua:

Voimme kirjoittaa kokonaan uudet tekstit tai muokata olemassa olevia.

Markkinointiviestinnän tekstit

  • Esitetekstit ja verkkosivutekstit
  • Ilmoitukset, somemainonta ja bannerit
  • Myyntikirjeet, myyntipuheet
  • PowerPoint-tekstit
  • Käsikirjoitukset tv-mainoksiin, radioon ja videoihin

Et saa kauppaa tuotteesi hienoimmillakaan ominaisuuksilla. Saat kauppaa sillä, miten nuo ominaisuudet helpottavat asiakkaan elämää. Mutta miten kerrot niistä asiakkaalle?

Koska itse tiedämme tuotteestamme paljon, on haastavaa viestiä siitä asiaa tuntemattoman näkökulmasta. Tiedon kirous on salakavala myynnin tappaja, joka vaanii meitä kaikkia. Tiedon kirous on luulo, että muutkin tietävät saman kuin itse.

Jos asiakas ei ymmärrä, mitä kerromme, hän jättää ostamatta. Siksi Seven-1 kirjoittaa tuotteestasi asiakkaasi vinkkelistä.

Pelkän tuoteominaisuuksien esittelyn sijaan saat myyvän tekstin, joka kertoo tuotteestasi asiakasta kiinnostavien hyötyjen kautta. Miten ratkaiset hänen ongelmansa ja teet hänen elämästään mukavampaa?

 

Tekstit brändiviestintään ja tiedotukseen

  • Nimi ja slogan yritykselle, tuotteelle tai tapahtumalle. Saat nimen, joka erottaa kilpailijoista, mutta sopii toimialaasi. Siksi nimi on tunnistettava ja myyntiä edistävä. Palvelu sisältää saatavuuden tarkistuksen.
  • Tervehdykset, kiitokset, toivotukset, onnittelut ja puheet. Huomioi vastaanottajaa erityisellä tavalla yleispätevän viestin sijaan. Samalla erotut ja rakennat brändiäsi.
  • Mediatiedotteet, artikkelit, historiikit, oppaat

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut

Skip to content