Työasut ja ajoneuvoteippaukset luovat näkyvyyttä

Työasut ja ajoneuvoteippaukset

Lähes ilmaista ulkomainontaa

Näyttääkö henkilökuntasi yritykseltäsi? Mainostaako yrityksesi auto yritystäsi? Brändi-ilmeellä viimeistellyt työvaatteet ja ajoneuvot luovat tunnettuutta tehokkaasti ja edullisesti. Lisäksi yhtenäiset tiimiasut vahvistavat me-henkeä yrityksessäsi.

Työasut ja ajoneuvoteippaukset vievät brändisi sinne missä asiakkaasikin ovat.

Seven-1:ilta saat logosi autoon, takkiin tai mihin vain

  • Työ- ja edustusvaateet yrityksesi logolla ja tekstillä, painettuna tai brodeerattuna
  • Ajoneuvoteippaukset ilmoittamaasi automalliin suunniteltuna: henkilöautoihin, pakettiautoihin, busseihin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin
  • Toimitamme autoteippausaineiston sinulle, jolloin voit teettää teippauksen haluamallasi teippaajalla. Tai sitten voit antaa teippaajayhteydet Seven-1:in hoidettavaksi.
  • Kun tilaat yritysilmeesi Suosio-pakettina, saat valmiiksi suunnitellut mallit, miltä työasut ja ajoneuvoteippaukset näyttävät yritysilmeelläsi.

Työasut ja ajoneuvoteippaukset ovat lähes ilmaista ulkomainontaa

Saamme asiakkailta palautetta, kuinka paljon huomiota he ovat autoteippauksilla saaneet. Onko sinulla pakettiauto, jolla ajelet työhommissa ympäri pitäjää? Tavallinen pakettiauto tai työkone muuttuu arvokkaaksi mediatilaksi, kun se brändätään ajoneuvoteippauksilla.

Yritysilmeelläsi teipattuna se erottuu paremmin liikenteestä ja tekee yritystäsi tunnetuksi ja tutuksi. Sadat, jopa tuhannet silmäparit näkevät yrityksesi auton päivittäin. Samalla hoituu referenssikohteiden esittely, kun auto seisoo asiakkaasi pihalla.

Teippaus pysyy hyvänä useita vuosia.

Tiesitkö, että ajoneuvoteippauksia saa myös magneettitarroina? Ne on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen. Väliaikaisilla, magneettisilla ajoneuvoteippauksilla näkyvän ulkomainoskampanjan edullisesti.

Näin huollat autoteippausta

  • Teipattu pinta on jopa helpompi hoitaa kuin maalipinta. Teippi myös suojaa maalipintaa.
  • Voit levittää kiiltävän teippauksen päälle suojavahan, joka helpottaa pesua.
  • Valitse autopesussa mielellään harjaton pesu, käsinpesussa käytä pehmeää sientä ja vältä liuottimia. Teipeille on saatavilla myös omia pesuaineita.

 

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut

Skip to content