Verkkosivustot ja verkkopalvelut, jotka toimivat hyvin kaikilla laitteilla

Verkkosivustot ja -palvelut

Itse päivitettävät, hakukoneoptimoidut ja responsiiviset WordPress-verkkosivustot

Verkkosivustot ovat välttämättömyys myös pienelle yritykselle. Jos yritykselläsi ei ole minkäänlaista nettisivua, sinulla on näkymättömyysviitta harteillasi. Jos sinua ei löydy netistä, sitä ei ole olemassa ihmisille, joista voisi tulla asiakkaasi.

Usein riittää yksinkertainen verkkosivusto, joka toimii näyteikkunana ja yhteydenottokanavana. Se on sinun ja asiakkaidesi kohtaamispaikka, joka puhuu puolestasi 24/7 kun joku etsii tarjoamaasi palvelua tai tuotetta. Hyvät verkkosivustot on rakennettu kävijä edellä toteuttamaan yrityksen tavoitteet. Vastaa kysymyksiin, ratkaise ongelma tai viihdytä, niin teet satunnaisesta kävijästä potentiaalisen asiakkaan.

Tai sitten voit tehdä sivustostasi myynnin tehotyökalun, jolla käyt kauppaa, lähetät uutiskirjeitä, julkaiset blogia, tarjoat aineistopankin yhteistyökumppaneille ja palvelet asiakkaita reaaliajassa.

Mikä tarpeesi onkin, Seven-1:ilta saat monipuoliset palvelut oman nettisivusi toteutukseen. Teemme pienet ja isot verkkosivustot kaikenkokoisille yrityksille sekä julkisille organisaatioille.

Seven-1:ilta saat verkkoon:

 • Tavalliset verkkosivustot joilta löytyy tietoa yrityksestäsi ja palveluistasi sekä yhteystiedot ja yhteydenottolomake
 • Verkkokaupat ja varausjärjestelmiin integrointi
 • Isot ja pienet verkkosivu-uudistukset
 • Saavutettavuusdirektiivin mukaiset verkkosivustot (WCAG)
 • Laskeutumissivut kampanjoille
 • Intranet ja ekstranet
 • Kuva- ja tekstisisällön tuotanto, sisällön syöttö sivuille
 • Hakukoneoptimointi
 • Analytiikan asennus
 • SSL-sertifikaatin asennus. Se salaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen ei pysty näkemään luottamuksellisia tietoja, kun kävijä esimerkiksi lähettää yhteystietonsa yhteydenottolomakkeella.
 • Chatit ja chattibotit, videoasiakaspalvelu
 • Uutiskirjeiden lähetys
 • WordPress-käyttökoulutus, jonka käytyäsi osaat päivittää verkkosivujasi itse (tai nakittamasi henkilö osaa)
 • Sivuston tekninen ylläpito kuukausimaksulla
 • Kun tilaat yritysilmeesi Suosio-pakettina, saat heti valmiiksi suunnitellun mallin sivustosi designista

Miten verkkosivustot syntyvät Seven-1:issa?

Verkkosivustojen luontiin liittyy valtavasti teknisiä yksityiskohtia. Sinun ei niistä tarvitse huolehtia. Seven-1 huolehtii. Saat käyttöösi monipuolisen kokemuksemme erilaisten verkkopalvelujen toteutuksesta.

1. Aloituspalaverissa kartoitamme sisällön ja tavoitteet

Millaisen verkkosivuston haluat toiminnaltaan ja ulkoasultaan? Mitä sisältöä on jo olemassa kuvien ja tekstien osalta ja mitä uutta sisältöä pitää tuottaa? Milloin haluat, että sivut julkaistaan?

Muita perustavanalaatuisia kysymyksiä, joista huolehdimme:

Tuleeko useita kieliversioita?

Verkkosivuston kieliversioiden toteuttamiseen on kolme vaihtoehtoa

 • Transposh-lisäosa
 • WPML-lisäosa
 • Erilliset sivustot eri kielille

Verkkokauppa ja integraatiot

 • Verkkokauppa WooCommerce-alustalle
 • Maksuyhdyskäytävät
 • Integrointi Bokún-varausjärjestelmään
 • Somejaot ja somesisällön näyttäminen verkkosivuillasi
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Chatti

Domain ja palvelin

 • Mille palvelimelle sivusto asennetaan?
 • Domainin hankinta, siirto sekä sähköpostit

Domain eli verkkotunnus tarkoittaa verkkosivujesi osoitetta, jonka vierailija kirjoittaa selaimen osoitekenttään (tai joka ilmestyy siihen, kun hän klikkaa sivuillesi Googlesta). Verkkotunnuksiin on tarjolla eri päätteitä, kuten .fi.

Hyvä verkkotunnus on kultakimpale samalla tavoin kuin hyvä yritys- tai tuotenimi. Saat Seven-1:ilta palvelua myös verkkotunnusten keksimiseen.

Saat aloituspalaverin jälkeen muistion, josta voit tarkistaa, että kaikki oleellinen on otettu huomioon.

2. Voit seurata sivustosi valmistumista reaaliajassa

Alamme rakentaa verkkosivujasi WordPress-julkaisujärjestelmällä. Kun meillä on jotain näytettävää – design ja rakenne – saat linkin sivuillesi. Sivut on piilotettu julkiselta nettiliikenteeltä; niille pääsee vain linkistä. Voit käydä sivuillasi aina kun haluat vilkaista, mitä siellä nyt on tehty, ja antaa palautetta.

Mitä nettisivujesi rakennustyömaalla tapahtuu?

Toimivuus

Tekniikka. Etsintä, valinta, testaus, osto jos maksullinen sekä asennus. Tekniikka tarkoittaa yleensä WordPressin lisäosia eli plugineja.

Sisällön tuotto ja syöttö. Eri vaihtoehtoja: sinä, Seven-1 tai sinä ja me yhdessä. Jos sinulla on jo sivusto, sisältö voidaan myös kopioida sieltä.

Somejako. Somejakonapit sekä sisällön tuonti sivustolle somesta ja YouTubesta. Verkkosivuillasi voi olla vaikkapa galleria, johon näkyy julkaisuja Instagramista.

Nopeusoptimointi, jotta sivusi latautuvat nopeasti. Esim. kuvien pakkaus, Javascript-minifiointi ja HTML-minimointi. On mukavampi käydä sukkelilla kuin tahmeilla verkkosivuilla. Siksi nopeus on Googlenkin silmissä iso plussa.

Testaus ja säädöt. Testaamme, että sivusi toimivat ja näyttävät hyvältä eri laitteilla ja selaimilla. Teemme sivustoista responsiiviset eli automaattisesti eri kokoisille näytöille mukautuvat.

Myynnillisyys

Verkkokaupan asetukset. Toimitustavat, maksuyhdyskäytävät, viestit asiakkaalle.

Sähköpostityökalu. Voit lähettää brändisi näköisiä mainos- ja uutiskirjeitä (Mailchimp tai MailPoet). Mailchimp vaatii tilin ko. palveluun, MailPoetilla voit lähettää sähköpostia kätevästi suoraan sivultoltasi.

Integraatiot. Verkkokaupan integrointi Facebookiin tai Instagramiin. Chatti/chattibotti.

Analytiikan asennukset. Google Analytics, Google Ads, Google Search Console -yhteys, Facebook-pikseli. Facebook-pikseli kerää sivustollasi kävijöistä tietoa, jota voit hyödyntää Facebook-mainonnassa.

Google Tag Manager. Kerää sivustolle asennetut seurantakoodit samaan säkkiin, jolloin koodeja on helpompi hallita eivätkä ne hidasta sivustoa.

Hakukoneoptimoinnin asetukset. Rank Math / Yoast asennettuna. Nuo ovat plugineja eli WordPressin lisäosia, jotka neuvovat hakukoneoptimoinnissa, kun laitat sisältöä verkkosivuillesi.

Turvallisuus

Tietoturva ja spämmin esto.

3. Julkaisemme verkkosivustosi

Sivustosi ei tarvitse olla täysin valmis, kun sen voi jo julkaista. Tarvittaessa osa sisällöstä voidaan piilottaa ja laittaa julki myöhemmin.

Hyvät verkkosivustot eivät itse asiassa ole koskaan valmiit. Ne ovat kuin puutarha, joka elää ja kehittyy. Googlekin arvostaa päivittyviä sivuja.

4. Saat sivustosi käyttökoulutuksen – tai voit ostaa sisältöpäivitykset ja ylläpidon Seven-1:ilta

Seven-1 pitää WordPress-käyttökoulutuksen sinulle tai valitsemallesi porukalle etänä tai kasvokkain. Koulutuksessa tutustut sisältöpäivitysten tekoon ja sivuston tekniikkaan. Jos sinulla on verkkokauppa, saat koulutuksen myös sen toimintaan.

Useat asiakkaamme tekevät sisältöpäivitykset itse, mutta ostavat teknisen ylläpidon meiltä. Tekniikan päivittäminen voi joskus aiheuttaa toimintahäiriöitä. Saat mielenrauhaa, kun annat huoltotyöt ammattilaisten hoidettavaksi.

Seven-1:in teknisen ylläpidon asiakkaana saat verkkosivustollesi:

 • Teknisen huoltokäynnin viikoittain. Tyypillinen toimenpide on lisäosien päivittäminen. Verkkosivustot vaativat säännöllistä päivittämistä (WordPress ja sen lisäosat), jotta tietoturva ja toimivuus pysyvät iskussa. Tarkistamme sivujesi toimivuuden aina päivityksen jälkeen.
 • Verkkosivustosi säännöllisen varmuuskopioinnin. Varmuuskopion avulla sivustosi saadaan nopeasti toimintakuntoon, jos sattuu jokin isompi vahinko.

Sisältöpäivitykset ja tekniset muutokset tai korjaukset saat tuntihinnalla tai tarjouksen mukaan.

 

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut

Skip to content