Seven-1 taittaa vuosikertomukset ja kirjat

Vuosikertomukset ja kirjat

Anna oikea paperinen kirja. Sitä ei deletoida.

Seven-1 taittaa vuosikertomukset, runo- ja taidekirjat, historiikit, romaanit, tieteelliset julkaisut ja muut isot taittotyöt. Palvelemme alusta loppuun – tarpeesta ja ideasta painetuksi teokseksi.

Kirjat ja vuosikertomukset paperisena ja sähköisenä:

  • Ulkoasun suunnittelu tai yritysilmeesi soveltaminen. Onko sinulla muuten jo Suosiota? Se on Seven-1:in brändityökalu, jossa saat koko yritysilmeesi kerralla sekä kymmeniä malleja sovelluksista.
  • Kuvitus: valokuvaus, kuvatoimitus, piirrokset, infograafit
  • Tekstien toimitustyö ja sisällöntuotanto tarvittaessa
  • Neuroottinen oikoluku halutessasi
  • Painoyhteydet, perille toimitus
  • Sähköiset pdf-versiot ladattavaksi verkkosivuilta sekä e-kirjat

Nyt kun olemme päässeet vauhtiin, niin mitä jos teettäisit yrityksesi historiikin? Elämäntyösi ja brändisi ikuistettuna kirjaksi jälkipolville ja nykyisillekin polville henkilökunnasta asiakkaisiin.

Ajattele yhteistyökumppaniasi, joka saa käteensä painoherkuilla kuten mattalaminoinnilla tai foliopainatuksella viimeistellyn teoksesi. Olisihan se kiva omassakin kirjahyllyssä.

Miten kirjasi syntyy Seven-1:issa?

2. Aloituspalaveri jossa kartoitamme materiaalit ja aikataulun

Mahtavaa! Edessä on iso työ mutta tulos palkitsee. Pidämme kanssasi aloituspalaverin ja käskynjaon, jossa kartoitamme aineiston ja aikataulun.

Kuka tekee mitäkin ja mihin mennessä? Asetamme ainakin alustavat deadlinet sisällölle, ensimmäiselle vedokselle ja painoon toimittamiselle.

Onko valmista sisältöä jo olemassa vai aloitetaanko nollasta? Nollasta aloittaminen ei kuulosta kauhean houkuttelevalta, mutta älä huoli. Emme ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä.

Jos tarvitset valokuvaajaa, kuvittajaa, kirjoittajaa tai kääntäjää, saat kaikki Seven-1:ilta.

2. Ulkoasun suunnittelu tyhjästä tai mallin mukaan

Haluamme varmistaa, että kirjasi tuntuu, näyttää ja tuoksuu brändiltäsi. Olemme myös täydellisen typografian hartaita ystäviä.

Toiveesi mukaan Seven-1 suunnittelee julkaisulle ulkoasun joko kokonaan alusta asti tai noudattamalla esimerkiksi graafista ohjeistusta tai julkaisusarjan tyyliä. Julkaisu voidaan taittaa myös olemassa olevan kirjan tai lehden toimiessa mallina tai esikuvana.

Saat ensin nähtäväksi mallitaiton muutamasta sivusta. Jos näytät vihreää valoa, aloitamme varsinaisen taittotyön.

3. Sisällön kokoaminen tai tuotanto

Tekstit voimme tuottaa myöskin tyhjästä. Pengomme arkistojasi ja haastattelemme ihmisiä.

Tekstisisällön tuotantoon on myös välimalli: sinä toimitat raakatekstimateriaalit – jotka saavat olla sekalaista seurakuntaa eri lähteistä – ja Seven-1 koostaa niistä tyyliltään ja muodoltaan yhtenäisen kokonaisuuden.

Jos sinulla ei ole tähän projektiin sopivia valokuvia, Seven-1:illa on verkostossaan hyviä valokuvaajia. Kuvapankkikuvia voimme käyttää myös.

Yleensä taitto voidaan aloittaa, vaikka kaikki sisältö ei ole vielä valmis. On tavallista, että vuosikertomuksista puuttuu jotain – tyypillisesti tilipäätöstietoja, jotka saadaan viime tingassa, mutta ei se haittaa – varaamme niille paikan ja teemme kertomuksen muuten valmiiksi.

4. Taittotyö ja vedoskierrokset

Kun taitto on valmis, saat ensimmäisen vedoksen katsottavaksi ja kommentoitavaksi. Mahdollisten korjausten jälkeen saat uuden vedoksen.

Vedokset toimitamme yleensä sähköisesti pdf-muodossa, johon on kätevä tehdä merkintöjä ja kommentteja. Halutessasi saat tulostetun vedoksen.

5. Kirja lähtee painoon ja sieltä haluamillesi vastaanottajille

Tarvittaessa Seven-1 hoitaa myös painoliikenteen. Kilpailutamme painot puolestasi ja toimitamme kirja-aineiston painoon. Painotalo toimittaa valmiit julkaisut haluamiisi osoitteisiin.

Paljonko kirjan taitto- ja painotyö maksaa?

Suunnittelu- ja taittotyön hinta riippuu julkaisun laajuudesta ja siitä, paljonko teetät uutta tekstiä ja uusia kuvia.

Luovan työn lisäksi kirjan hintaan vaikuttavat painotyö, paperin hinta sekä rahti. Tarkkaa sivumäärää ei useinkaan tiedetä projektin alkaessa. Siksi lopullinen painohinta tarkentuu, kun julkaisu on valmis.

Haluatko tietää lisää tai saada tuotteen käyttöön?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun

Arttu Saastamoinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

arttu.saastamoinen@seven-1.com
050 077 9090

Jaa:

Muut palvelut

Skip to content